ÎNCHIRIERE UTILAJE:  ▣  NACELĂ  ▣  EXCAVATOR  ▣  BULDOEXCAVATOR  ▣  RULOU  ▣  AUTOBASCULANTĂ  ▣  SCHELĂ  ▣  MACARA

CONSTRUCȚII

null
Acumulund o vasta experienta in domeniul constructiilor, firma noastra a reusit sa-si treaca in portofoliu o vasta gama de lucrari de constructii. Indiferent ca vorbim despre constructii civile sau industriale, Duplex 91 a realizat cu profesionalism fiecare constructie in parte, totul culminand cu construirea Hotelului Ramada din Brasov.
null
Toate acestea au fost posibile pentru faptul ca ne bazam pe cele mai bune echipamente si utilaje pentru a satisfiace necesitatile tuturor clientilor nostri.
null
Asadar, indiferent ca vorbim de proiecte de mica anvergura sau proiecte foarte mari, noi suntem oamenii de care ai nevoie atunci cand vrei sa construiesti si asta pentru ca in toate proiectele in care ne implicam lucram cu echipamente de ultima generatie si cu echipe de profesionisti.
null
NOI NU MEȘTERIM, NOI CONSTRUIM!

UTILAJE ȘI AUTO

   NACELE GEDA AB 650;
   EXCAVATOARE PE PNEURI JCB 175;
   BULDOEXCAVATOARE: JCB 3CX;
   RULOU VIBROCOMPACTOAR;
   AUTOBASCULANTE MAN 8X4 18 MC;
  SCHELE METALICE MODULARE;
  MACARA TURN LINDEN COMANSĂ.

CONSTRUCȚII

null
Până în prezent, firma noastră a acumulat o vastă experienţă profesională, reuşind să ofere posibilitatea realizării, la cele mai înalte standarde, a unei game largi de construcţii.
null
Avem un portofoliu reprezentativ şi cele mai bune echipamente, pentru a oferi satisfacţie tuturor clienţilor noştri.
null
Începând de la lucrări de mică anvergură, construcţii civile sau industriale şi până la proiecte de infrastructură, noi suntem antreprenorii de care ai nevoie atunci când vrei să construieşti.
null
Toate proiectele în care ne implicăm sunt efectuate cu echipamente proprii, de ultima generaţie, dar şi cu echipe de profesionişti.
null
NOI NU MEȘTERIM, NOI CONSTRUIM!

UTILAJE ȘI AUTO

GEDA AB 650;
EXCAVATOARE PE PNEURI JCB 175;
BULDOEXCAVATOARE; JCB 3CX;
RULOURI VIBROCOMPACTOARE;
AUTOUTILITARE N3 MAN;
SCHELE METALICE MODULARE;
MACARA TURN LINDEN COMANSĂ.